მოგესალმებით
საქართველოს ტურიზმის ასოციაციის ოფიციალური ვებ-გვერდი
Sustainable Tourism for Sustainable Country
Georgian Tourism Association
საქართველოს ტურიზმის ასოციაცია (GTA)
საქართველოს ტურიზმის ასოციაცია (GTA) წარმოადგენს კერძო ტურისტული ორგანიზაციების, სასტუმროების და ღვინის კომპანიების გაერთიანებას. ასოციაცია დაარსდა 2006 წელს, რათა უზრუნველყოს ტურისტულ ორგანიზაციებს შორის თანამშრომლობის გაძლიერება, ქვეყანაში ტურისტული სერვისების გაუმჯობესება და ხარისხის ეფექტური მართვა. GTA აქტიურად მონაწილეობს გარემოს დაცვის და მდგრადი ტურიზმის განვითარების პროექტებში. ჩვენ პარტნიორ ორგანიზაციებთნ ერთად ვმუშაობთ მარკეტინგის საკითხებზე, ტურისტული ინფორმაციის ხელმისაწვდომობასა და დახვეწაზე. საქართველოს ტურიზმის ასოციაციის საქმიანობის ძირითადი მიმართულებაა გამყვანი, შემომყვანი და ადგილობრივი ტურიზმის განვითრების ხელშეწყობა, ახალი პროდუქტების შექმნა და არსებულის გაუმჯობესება.

საქართველოს ტურიზმის ასოციაციამ 2017 წლის 4 აპრილს ხელი მოაწერა UNWTO ტურიზმის ორგანიზაციის გლობალური ეთიკის კოდექსს.

ახალი ამბები და ღონისძიებები
April 26, 2024
April 24-25 Global Sustainable Tourism Council conference was held in Stockholm, Sweden! Conference annually welcomes to all the professionals in sustainable tourism joining from every corner of the globe. Teona Nemsitsveridze- Head of Standards Committee of Georgian Tourism Aasociation(GTA) participated in the conference.
April 18, 2024
Natalie Kvachantiradze, Chairperson of the Georgian Tourism Association, shares her positive experience with the EU4BCC project's Open Door Mobility for BSOs.
GTA არის წევრი:
GTA წევრები