მოგესალმებით
საქართველოს ტურიზმის ასოციაციის ოფიციალური ვებ-გვერდი
Sustainable Tourism for Sustainable Country
Georgian Tourism Association
საქართველოს ტურიზმის ასოციაცია (GTA)
საქართველოს ტურიზმის ასოციაცია (GTA) წარმოადგენს კერძო ტურისტული ორგანიზაციების, სასტუმროების და ღვინის კომპანიების გაერთიანებას. ასოციაცია დაარსდა 2006 წელს, რათა უზრუნველყოს ტურისტულ ორგანიზაციებს შორის თანამშრომლობის გაძლიერება, ქვეყანაში ტურისტული სერვისების გაუმჯობესება და ხარისხის ეფექტური მართვა. GTA აქტიურად მონაწილეობს გარემოს დაცვის და მდგრადი ტურიზმის განვითარების პროექტებში. ჩვენ პარტნიორ ორგანიზაციებთნ ერთად ვმუშაობთ მარკეტინგის საკითხებზე, ტურისტული ინფორმაციის ხელმისაწვდომობასა და დახვეწაზე. საქართველოს ტურიზმის ასოციაციის საქმიანობის ძირითადი მიმართულებაა გამყვანი, შემომყვანი და ადგილობრივი ტურიზმის განვითრების ხელშეწყობა, ახალი პროდუქტების შექმნა და არსებულის გაუმჯობესება.

საქართველოს ტურიზმის ასოციაციამ 2017 წლის 4 აპრილს ხელი მოაწერა UNWTO ტურიზმის ორგანიზაციის გლობალური ეთიკის კოდექსს.

ახალი ამბები და ღონისძიებები
October 2, 2022
On September 29, Georgian tourism Association presented the results of the project “Product and Service Offering Development within the Knowledge-Intensive Learning” which was implemented with the supported of the USAID Economic Security Program. Georgian Tourism Association (GTA) introduced five (5) new market-oriented products and services for both members and non-members. The fee-based services and products include consulting services; GTA Professional Academy; networking; public policy advocacy; and Human Resources Hub/Employment Forum.
September 22, 2022
5th International Conference-Standards in Tourism. Tbilisi, Georgia / 26th November 2022. Event Address: Sheraton Grand Tbilisi Metechi Palace, Format: Hybrid, Duration: One day, https://forms.gle/sWgH2FHEk8HwQYs5A
GTA არის წევრი: