მოგესალმებით
საქართველოს ტურიზმის ასოციაციის ოფიციალური ვებ-გვერდი
Sustainable Tourism for Sustainable Country
Georgian Tourism Association
საქართველოს ტურიზმის ასოციაცია (GTA)
საქართველოს ტურიზმის ასოციაცია (GTA) წარმოადგენს კერძო ტურისტული ორგანიზაციების, სასტუმროების და ღვინის კომპანიების გაერთიანებას. ასოციაცია დაარსდა 2006 წელს, რათა უზრუნველყოს ტურისტულ ორგანიზაციებს შორის თანამშრომლობის გაძლიერება, ქვეყანაში ტურისტული სერვისების გაუმჯობესება და ხარისხის ეფექტური მართვა. GTA აქტიურად მონაწილეობს გარემოს დაცვის და მდგრადი ტურიზმის განვითარების პროექტებში. ჩვენ პარტნიორ ორგანიზაციებთნ ერთად ვმუშაობთ მარკეტინგის საკითხებზე, ტურისტული ინფორმაციის ხელმისაწვდომობასა და დახვეწაზე. საქართველოს ტურიზმის ასოციაციის საქმიანობის ძირითადი მიმართულებაა გამყვანი, შემომყვანი და ადგილობრივი ტურიზმის განვითრების ხელშეწყობა, ახალი პროდუქტების შექმნა და არსებულის გაუმჯობესება.

საქართველოს ტურიზმის ასოციაციამ 2017 წლის 4 აპრილს ხელი მოაწერა UNWTO ტურიზმის ორგანიზაციის გლობალური ეთიკის კოდექსს.

ახალი ამბები და ღონისძიებები
June 27, 2022
Georgian Tourism Association at World Health Tourism Exhibition #Hestourex, Azerbaijan, Baku, 22-26.06.2022
June 21, 2022
On May 17, 2022, 6 Member companies of the Georgian Tourism Association attended the meeting with the Diplomatic corp in Yerevan, Armenia. The meeting was organized by the Embassy of Georgia to the Republic of Armenia The event was attended by the partner companies from Armenia. Detailed information on the tourism potential of Georgia and combined tours were presented.
GTA არის წევრი: