მოგესალმებით
საქართველოს ტურიზმის ასოციაციის ოფიციალური ვებ-გვერდი
Sustainable Tourism for Sustainable Country
Georgian Tourism Association
საქართველოს ტურიზმის ასოციაცია (GTA)
საქართველოს ტურიზმის ასოციაცია (GTA) წარმოადგენს კერძო ტურისტული ორგანიზაციების, სასტუმროების და ღვინის კომპანიების გაერთიანებას. ასოციაცია დაარსდა 2006 წელს, რათა უზრუნველყოს ტურისტულ ორგანიზაციებს შორის თანამშრომლობის გაძლიერება, ქვეყანაში ტურისტული სერვისების გაუმჯობესება და ხარისხის ეფექტური მართვა. GTA აქტიურად მონაწილეობს გარემოს დაცვის და მდგრადი ტურიზმის განვითარების პროექტებში. ჩვენ პარტნიორ ორგანიზაციებთნ ერთად ვმუშაობთ მარკეტინგის საკითხებზე, ტურისტული ინფორმაციის ხელმისაწვდომობასა და დახვეწაზე. საქართველოს ტურიზმის ასოციაციის საქმიანობის ძირითადი მიმართულებაა გამყვანი, შემომყვანი და ადგილობრივი ტურიზმის განვითრების ხელშეწყობა, ახალი პროდუქტების შექმნა და არსებულის გაუმჯობესება.

საქართველოს ტურიზმის ასოციაციამ 2017 წლის 4 აპრილს ხელი მოაწერა UNWTO ტურიზმის ორგანიზაციის გლობალური ეთიკის კოდექსს.

ახალი ამბები და ღონისძიებები
November 29, 2022
EU-supported ‘Georgia’s Responsible Business Awards Meliora 2022’ has taken a start! GTA became the partner. Meliora – the most recognisable effort to promote and strengthen the Corporate Social Responsibility (CSR)commitment among businesses, is now open to receive applications. With the support of the European Union (EU) and the Konrad Adenauer Foundation (KAS), Center for Strategic Research and Development of Georgia (CSRDG) annually introduces the CSR projects undertaken by companies operating in Georgia to the society and awards the bests among them.
November 28, 2022
Georgian Tourism Association, within the framework of the GIZ project "Support to the Development Dual TVET in the Tourism Sector" presented research outcomes of “The needs assessment of occupations and qualifications in Georgian tourism and hospitality sector", on 24 November 2022 at The Tbilisi Marriott Hotel. The purpose of the survey was to assess the professions and qualifications required in the tourism and hospitality sector of Georgia.
GTA არის წევრი: