მოგესალმებით
საქართველოს ტურიზმის ასოციაციის ოფიციალური ვებ-გვერდი
Sustainable Tourism for Sustainable Country
Georgian Tourism Association
საქართველოს ტურიზმის ასოციაცია (GTA)
საქართველოს ტურიზმის ასოციაცია (GTA) წარმოადგენს კერძო ტურისტული ორგანიზაციების, სასტუმროების და ღვინის კომპანიების გაერთიანებას. ასოციაცია დაარსდა 2006 წელს, რათა უზრუნველყოს ტურისტულ ორგანიზაციებს შორის თანამშრომლობის გაძლიერება, ქვეყანაში ტურისტული სერვისების გაუმჯობესება და ხარისხის ეფექტური მართვა. GTA აქტიურად მონაწილეობს გარემოს დაცვის და მდგრადი ტურიზმის განვითარების პროექტებში. ჩვენ პარტნიორ ორგანიზაციებთნ ერთად ვმუშაობთ მარკეტინგის საკითხებზე, ტურისტული ინფორმაციის ხელმისაწვდომობასა და დახვეწაზე. საქართველოს ტურიზმის ასოციაციის საქმიანობის ძირითადი მიმართულებაა გამყვანი, შემომყვანი და ადგილობრივი ტურიზმის განვითრების ხელშეწყობა, ახალი პროდუქტების შექმნა და არსებულის გაუმჯობესება.

საქართველოს ტურიზმის ასოციაციამ 2017 წლის 4 აპრილს ხელი მოაწერა UNWTO ტურიზმის ორგანიზაციის გლობალური ეთიკის კოდექსს.

ახალი ამბები და ღონისძიებები
September 20, 2021
🔸14 of September, 2021, was held the second Coordination meeting of Stakeholders, organized by the Georgian Tourism Association. The project is supported by the CIPE project,, Strong Associations – Strong Advocates". Center for International Private Enterprise Participants: GNTA representatives, members of GTA, Gudauri Tourism Association
August 11, 2021