მოგესალმებით
საქართველოს ტურიზმის ასოციაციის ოფიციალური ვებ-გვერდი
Sustainable Tourism for Sustainable Country
Georgian Tourism Association
საქართველოს ტურიზმის ასოციაცია (GTA)
საქართველოს ტურიზმის ასოციაცია (GTA) წარმოადგენს კერძო ტურისტული ორგანიზაციების, სასტუმროების და ღვინის კომპანიების გაერთიანებას. ასოციაცია დაარსდა 2006 წელს, რათა უზრუნველყოს ტურისტულ ორგანიზაციებს შორის თანამშრომლობის გაძლიერება, ქვეყანაში ტურისტული სერვისების გაუმჯობესება და ხარისხის ეფექტური მართვა. GTA აქტიურად მონაწილეობს გარემოს დაცვის და მდგრადი ტურიზმის განვითარების პროექტებში. ჩვენ პარტნიორ ორგანიზაციებთნ ერთად ვმუშაობთ მარკეტინგის საკითხებზე, ტურისტული ინფორმაციის ხელმისაწვდომობასა და დახვეწაზე. საქართველოს ტურიზმის ასოციაციის საქმიანობის ძირითადი მიმართულებაა გამყვანი, შემომყვანი და ადგილობრივი ტურიზმის განვითრების ხელშეწყობა, ახალი პროდუქტების შექმნა და არსებულის გაუმჯობესება.

საქართველოს ტურიზმის ასოციაციამ 2017 წლის 4 აპრილს ხელი მოაწერა UNWTO ტურიზმის ორგანიზაციის გლობალური ეთიკის კოდექსს.

ახალი ამბები და ღონისძიებები
February 1, 2023
On February 1, 2023, a presentation of the Indonesian tourism company Pacific Holidays DMC was held for the member companies of the GTA. The presentation was organized by the Georgian Tourism Association in cooperation with the Embassy of Indonesia in Georgia. The General Director of the company Ai Nyoman Astama presented the tourism potential of Indonesia and opportunities for cooperation with companies.
January 24, 2023
Online Training Course by GTA & GAMENG, Sustainable Tourism- The necessary tips & tricks to better businesses, Dates: 8-12 February 2023 Course format: Online via Zoom platform, https://www.facebook.com/events/6165523370135888/?ref=newsfeed
GTA არის წევრი: